Ansatte

Drengstua

Sondre Bjaberg

Stilling: Pedagogisk leder

Tor Gunnar Dalhen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Ivana Rosic

Stilling: Barnehagelærer

Huldersvingen

Tonje Green Ramstad

Stilling: Pedagogisk leder
huldersvingen@arvollskogenbhg.no

Soubiha Mourikh

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Soubia jobber som 72,4 % barn og ungdomsarbeider og 27,6 % som barnehagelærer.

Jonathan Golpen Jensen

Stilling: Pedagogisk medarbeider
jonathang.j@live.no

Markbarna

Edita Gaile

Stilling: Pedagogisk leder

Samira Ifrak

Stilling: Vikar

Sara Marie Hickman

Stilling: Barnehagelærer

Jeg har studert barnevern i et flerkulturelt samfunn, med videreutdanning i småbarnspedagogikk og barnehagepedagogikk. Jeg trives best nede på gulvet på barnas nivå, og liker å være med når barna utforsker både i og utenfor barnehagen. Jeg er heldig som får lov til å jobbe med så mange flotte barn og voksne i Årvollskogen barnehage!

Hege Syvertsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Jeg er 36 år, har en sønn på 15 og samboer. Jobbet 10 år i bhg, alle i Årvollskogen (11 i februar). Gått 1 år førskolelærer i 2001. Jeg er en varm og omsorgsfull person med godt humør. Sammen med barna er jeg glad i holde på formingsaktiviteter, og dele barna i små grupper.

Trollunger

Marianne Aas

Stilling: Pedagogisk leder

Marianne er pedagogisk leder på Trollungene. Som pedagog ønsker hun å gi barna trygghet, omsorg og inspirasjon i hverdagen. Hun er positiv og blid og er veldig glad i jobben sin. Det er også viktig for henne å lede barn og voksne slik at alle trives og det blir et godt miljø på jobb. Har de ansatte det bra smitter det over på barna. Marianne studerer til barnehagelærer vedsiden av jobben og vil være ferdig utdannet nå til våren 2019.

Seniha Sayan

Stilling: Vikar

Seniha har videregående utdanning fra Makedonia samt barnehageassistent kurset fra «Hero Kompetanse Oslo og Akershus». Hun er faglig kompetent med barns oppvekst og utvikling samt AKS assistents oppgaver. Som person er hun omsorgsfull, tålmodig, fleksibel, løsningsorientert, utstrakt ansvarsfølelse og innsatsvilje. Seniha er glad i barn og gleder seg å bli i et aktivt miljø til å samarbeide med andre, som foreldre og erfarne hyggelige kolleger.

Sudesh Rani

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ingjerd Hagen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ingjerd er barnehagemedarbeider på Trollungene. Hun begynte på Årvollskogen barnehage som vikar i 2011 og har siden jobbet fast på disp. fra 2015 på Årvollskogen barnehage. Hun har lang erfaringer fra ulike barnehager siden 1992. Hun har også svennebrev som møbelsnekker og har også jobbet noen år som dette. Ingjerd har også gått dekoratør skole og jobbet som dekoratør/stylist, og hun har gått spesialeffektmaker på NISS. I barnehagen er Ingjerd en rolig og trygg voksen. Hun utstråler og viser en glede for å se og få være med barna, og ved dette gir barna på trollungene en annerkjennelsen som ett hvert barn trenger.

Andre ansatte

Veronica Grave

Stilling: Daglig leder
477 14 011
post@arvollskogenbhg.no